Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: این رذیلانه‌ترین دروغ است که بگوئیم تورم ۴۰درصدی متعلق به تحریم‌هاست. در ۱۰ ماه گذشته ۳۰ میلیارد دلار در شبکه بانکی گم شد. آفتاب‌‌نیوز : سعید لیلاز در سومین کنگره حزب کارگزاران سازندگی  گفت: در سطح جامعه عنوان می‌شود که چرا در انتخابات سال ۹۶ به آقای روحانی رای دادیم و امروز وضعیت چنین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در سال ۹۲ تا ۹۶ درآمد دولت در بهترین حالت بود و در حوزه نرخ بیکاری و تورم گام‌های بسیار بزرگی برداشتیم. بارها و بارها اگر در مقطع اردیبهشت سال ۹۶ قرار گیرم با رقبایی که روحانی داشت، بازهم به وی رای می‌دهم.
وی خاطرنشان کرد: تورم امروز ۴۰درصد است، بعد از اعتراضات سال ۹۶ سیاست اقتصادی دولت آقای روحانی تغییر کرده است. یادم هست در یک جلسه در سازمان برنامه و بودجه یک عزیزی گفت می‌خواهیم به قول جوانان بترکانیم اما بلافاصله شاهد اعتراضات دی ماه بودیم.
لیلاز خاطرنشان کرد: اعتراضات سال ۹۶ مصنوعی‌ترین نوع اعتراضات بود و این پیام را به حسن روحانی داد که پایت را بیشتر از گلیمت را دراز نکن. این شورش‌ها نه تنها ماهیت سیاست‌های اقتصادی دولت را عوض کرد، بلکه ۳۳ هزار میلیار پول پر قدرت را در جریان موسسات مالی از بین برد.
وی گفت: این رذیلانه‌ترین دروغ است که بگوئیم تورم ۴۰درصدی متعلق به تحریم‌هاست. در ۱۰ ماه گذشته ۳۰ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیارد تومان در شبکه بانکی گم شد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: من هیچ نمی‌گویم از رأی به روحانی پیشمانم یا تا آخر ایستاده‌ام، می‌ایستم ببینم چه می‌شود، من صدای خرد شدن استخوان میلیون‌ها ایرانی را شنیده‌ام. هیچ کشوری به اندازه ایران تحریم نشد و ما مجرب‌ترین ملت در برابر تحریم‌ها هستیم.
این اقتصاددان گفت: از سال ۹۶ ما هشدارها را در خصوص تحریم‌ها دادیم اما به ما توجهی نکردند، متاسفانه مسئولان درک درستی از تحریم‌ها ندارند. موضع من در برابر آمریکا بر خلاف دوستان ایستادگی است، چون ضدامپریالیسم هستم و معتقدم این کشور میلیاردها دلار با تغییر نرخ ارز در جهان دزدیده است. شما می‌دانید نرخ ارز در این چند وقت ۲۵۰۰ برابر شده است؟
وی خاطرنشان کرد: این بی‌عملی موجود در مسئولان من را به یک پشت پرده سیاسی می‌برد، چرا چون در روز ۲۲ فروردین بعد از سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا این ساختمان فرو ریخت. چرا؟ وضعیت چیست؟ حتما یک ستون پنجم در میان ماست؟ نگاه کنید هیچ کشوری مانند ایران مورد هجمه قرار نمی‌گیرد.
لیلاز ادامه داد: پیشنهادهایی هم که داریم بر مبنای ملاحظات ما قابل تعریف است؛ چیزی در احزاب یکپارچه وجود ندارد. من قائل به ایستادگی هستم و معتقدم اگر دولت بخواهد می‌تواند در مقابل آمریکا بایستد این توان در اقتصاد کشور وجود دارد. امروز شرایط‌مان از چندماه قبل بهتر است.
وی گفت: اقتصاد ایران را اگر بطور طبیعی رها کنیم، عملکرد بهتری از امروز خواهد داشت. اقتصاد ضربه خورده دخالت‌ها است. همین بارندگی جی دی پی ایران را افزایش خواهد داد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: در تحلیل نهایی معتقد هستم ایران بر مشکلات غلبه خواهد کرد چه مسئولان به ملت کمک کنند، چه نکنند. ملت بر این تحریم‌ها غلبه خواهد کرد ملت ما بزرگ‌تر از این است که آمریکا آن را در قوطی کند.
وی ادامه داد: معتقد نیستم اقتصاد ایران فروخواهد پاشید. حاضرم بحث کنم که چرا تحریم‌ها فقط نقش تشدیدکننده دارد. ما در دوران چهارساله روحانی هرگز درآمدمان در بهترین حالت به بدترین حالت دوران احمدی‌نژاد نرسید اما به رشد سه، چهاردرصدی رسیدیم. این اقتصاد ظرفیت‌های فراوانی دارد.
لیلاز گفت: همیشه می‌گویم درست است برخی ایستاده‌اند کشور را نابود کنند اما مردم نخواهند گذاشت. شهید رجایی هفته اول جنگ گفت قیمت نفت لیتری ٣ تومان است چرا که ما دیگر نفت نخواهیم داشت. یگانه دولتی که قیمت بنزین از قیمت جهانی در آن بیشتر بود دولت رجایی بود که امروز این واقعیت دچار انکار شده است.
وی ادامه داد: ما همچنان می‌توانیم این روند را پیش بگیریم. وقتی امروز همه چیز را احتکار می‌کنند این وحشت از آینده است در زمان جنگ اینگونه نبود. در شش ماه گذشته که بحث فروپاشی بود من گفتم این اتفاق نخواهد افتاد اما تورم باعث شد مردم هیچ اعتراضی نکنند چرا که از آینده می‌ترسند. نرخ تورم دهک‌های پایین سه رقمی است و هنوز مردم ثبات سیاسی را بهم نریختند و ما از این بحران عبور خواهیم کرد.
منبع: ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شبکه بانکی تورم سعید لیلاز حسن روحانی بیکاری اعتراضات دی ماه ۹۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، ناصر عاشوری در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰‌ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکتهای داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکتهای دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیروهای متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به‌ دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • شنیده شدن صدای انفجارهای متوالی در طول خط ساحلی از حیفا تا نهاریا
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • انحلال اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین در چندین شهر اروپایی
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • پیش بینی ایرانی ها از ۵ سال آینده کشور چیست؟ (+اینفوگرافی)
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته